Uitgelicht

Vindt u het leuk om op de hoogte te blijven van de wetenswaardigheden op het gebied van autoschadeherstel? Op deze pagina staan berichtjes over de diverse werkzaamheden die bij Autoschadebedrijf Markerink B.V. worden verricht. Tevens wordt u hier op de hoogte gehouden van het allerlaatste nieuws op ons vakgebied.

Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Vacature: plaatwerker/autoschade- hersteller

Vacature: plaatwerker/autoschade- hersteller

Wij zoeken een plaatwerker/autoschadehersteller Ben jij iemand die ervaring heeft als plaatwerker en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan is Autoschadebedrijf Markerink B.V. in Neede echt iets voor jou! Bedrijfsprofiel:Autoschadebedrijf Markerink is al ruim 40 jaar een...

Lees meer
Focwa MVO certificaat

Focwa MVO certificaat

FOCWA heeft ons bedrijf ook gecertificeerd voor MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Hier zijn we als ‘groen’ bedrijf natuurlijk erg blij mee.

Lees meer
!! Te Koop !! VW Polo

!! Te Koop !! VW Polo

Deze fraaie Volkswagen Polo is bij ons te koop! Bouwjaar 19-02-2016, type 1.0 Blue Motion Edition, 5 deurs, handgeschakeld en met een kilometerstand van 95.290 km. Vraagprijs € 11.500,-.

Lees meer
!! Te Koop !! Peugeot 108

!! Te Koop !! Peugeot 108

Deze mooie Peugeot 108, 1.0 e-VTi Active, bouwjaar 12-02-2020 is bij ons te koop. Deze handgeschakelde auto met 5 portieren is ideaal als stadsauto of als 2e auto. Met nog maar 5.430 km. op de teller is hij nog zo goed als nieuw! Vraagprijs: € 11.500,-

Lees meer
Autoschade Markerink helpt!

Autoschade Markerink helpt!

Ook wij doen er alles aan om het coronavirus zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. We hebben de plaatselijke huisartsenpratkijk voorzien van een aantal dozen mondkapjes. Dit werd door de huisartsen en assistentes erg gewaardeerd! Graag gedaan namens het team van...

Lees meer
Update Coronavirus

Update Coronavirus

Ook wij hebben maatregelen genomen met betrekking tot het Coronavirus. We zijn tot nu toe "gewoon" geopend, maar we hebben wel een aantal extra voorzorgsmaatregelen genomen. We houden de adviezen van de RIVM nauwlettend in de gaten.

Lees meer
MoonWalk

MoonWalk

Arjan Wermink en Peter Gerrits van PPG Industries hebben vanmorgen onze MoonWalk weer voorzien van de nieuwste update. Bedankt heren!

Lees meer
De MoonWalk

De MoonWalk

Afgelopen week heeft PPG Industries bij ons de allereerste Moonwalk geïnstalleerd. De nieuwste innovatie op het gebied van mengmachines in de schadebranche! Zie het filmpje op youtube.

Lees meer
Spectrometer

Spectrometer

Modernste technieken
Al jaren werken wij met een spectrometer, echter sinds vorig jaar zijn wij het in trotse bezit van het nieuwste type spectrometer. Hiermee kunnen we nog beter het mengen van

Lees meer