Hagelschade

Bij een hagelbui kan er veel schade ontstaan aan uw auto. Deze schade is heel vaak te herstellen door de auto uit te deuken zonder te spuiten. Autoschade Markerink B.V. heeft hiervoor specialisten in huis die deze deukjes in een mum van tijd eruit kunnen halen.
Ook als u een enkel deukje in uw auto heeft door middel van een vallende eikel of een winkelwagentje dat tegen uw auto is aangerold, bent u bij Autoschade Markerink B.V. aan het goede adres om dit te laten uitdeuken zonder te spuiten.

Vragen?

Neem contact met ons op (0545 292 649 / info@autoschade-markerink.nl) of kom langs om u verder te laten informeren over de mogelijkheden van uitdeuken zonder spuiten.

Spotrepair

Onder spotrepair vallen kleine lakschades, vaak te vinden aan de voor- of achterbumper van de auto. De lakschade mag niet groter zijn dan een A4-formaat. Het gespoten deel is ook maximaal ter grootte van een A4-formaat. Dit noemen we spotrepair. Deze schades zijn bij ons binnen 24 uur te herstellen.

Ruitreparatie

Als u een ster of een barst in de voorruit heeft, dan kan Autoschade Markerink B.V. dit ook voor u herstellen of vervangen. Voor het vervangen van een ruit van de nieuwste modellen, moet de ruit na reparatie worden gekalibreerd. Hier heeft Autoschade Markerink B.V. de nieuwste apparatuur zelf voor in huis. Dit hoeft dus niet uitbesteed te worden.

Reparatie koplampen

Autoschade Markerink B.V. is ook gespecialiseerd in koplampreparatie. Het glas van koplampen is van polycarbonaat, een kunststofsoort. Dit materiaal is gevoelig voor verkleuringen en krassen. Hierdoor vermindert de lichtopbrengst en kan zelf de auto worden afgekeurd bij de APK.
Autoschade Markerink B.V. kan voor u koplampen herstellen en spuiten, waardoor het glas weer helder wordt en voldoende lichtopbrengst geeft. Laat u informeren naar de mogelijkheden.

Restauratie oldtimers

Een oldtimer is altijd iets bijzonders. Moet deze gerestaureerd en overgespoten worden in de originele kleur? Dat kan bij Autoschade Markerink B.V.. Wij hebben ruime ervaring in het restaureren en overspuiten van oldtimers. Laat u informeren naar de vele mogelijkheden.