24/7 bereikbaar

U heeft schade opgelopen. Heel vervelend. Wat nu?

Stap 1: het schadeformulier

• Bij letselschade of flinke materiele schade: bel de politie en (indien noodzakelijk) een ambulance.

• Maak eventueel foto’s op de plaats van het ongeval.

• Zorg er ten allen tijde voor dat het schadeformulier door beide partijen juist en volledig is ingevuld en ondertekend.

Stap 2: getuigen

Zijn er getuigen van het ongeval? Informeer naar hun naam en adres en schrijf dit op het schadeformulier, of noteer het kenteken van de auto van de getuige als u de betreffende persoon niet heeft kunnen spreken.

Stap 3: sleepdienst

Kunt u niet meer verder rijden? Dan moet een sleepdienst ingeschakeld worden. Op uw groene kaart staat bijna altijd het telefoonnummer van een alarmcentrale van uw verzekering. De alarmcentrale zorgt ervoor dat een sleepbedrijf uw auto weghaalt. De berger brengt de kosten in rekening bij de alarmcentrale en die zorgt er vervolgens voor dat de kosten bij uw verzekeraar worden gedeclareerd.

Stap 4: neem contact op met Autoschade Markerink

Of het nu een kleine lakschade betreft, ruitschade, deuk of iets anders? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en herstellen de schade onzichtbaar en vakkundig.

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op 0545 292 649. Buiten werktijden wordt u middels een doorschakeling automatisch doorverbonden, zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan. Is de auto niet meer rijdbaar, dan krijgt u zo snel mogelijk een leenauto mee.

Laat de schade aan uw auto éérst beoordelen door de experts van Autoschade Markerink B.V., voordat u contact opneemt met uw verzekeringsmaatschappij.

Zij kunnen u precies vertellen wat er allemaal gedaan moet worden om de schade te melden en te herstellen. Zij helpen u graag.

Wilt u meer informatie? Bel ons dan op 0545 292 649.