Meer over ons

Autoschade Markerink B.V. is een universeel schadeherstelbedrijf dat met 40 jaar ervaring veel vakkennis in huis heeft. Voor onze klanten proberen wij zoveel mogelijk dingen uit handen te nemen. Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel! Er wordt bij Autoschade Markerink B.V. gewerkt aan het herstel van allerlei autoschades van alle merken en uit elk marktsegment.

 

Ons streven is zoveel mogelijk gebruik te maken van de nieuwste technieken. Milieuvriendelijk werken vinden wij ook erg belangrijk. Wij zijn als schadehersteller één van de weinigen in heel Nederland die werkt met aparte (spuit)cabines. Overal staan hefbruggen opgesteld, zodat ons personeel ergonomisch verantwoord kan werken aan de auto’s. De gezondheid van ons personeel vinden wij erg belangrijk. Daarom werken wij al meer dan 30 jaar met aparte (spuit)cabines. Hierdoor wordt ons personeel niet blootgesteld aan vervelende lakgeuren en fijnstof.

Airco controleren en vullen

Bij Autoschade Markerink B.V. kunt u uw auto laten nakijken als u het idee heeft dat de airco van uw auto niet of niet meer voldoende werkt. Mocht er na controle blijken dat de airco opnieuw gevacumeerd en gevuld moet worden, dan kan dat natuurlijk ook geregeld worden.

Opslag banden

Laat uw zomer-/winterbanden wisselen door Autoschade Markerink B.V.. Wij bieden de mogelijkheid uw banden op te slaan in ons magazijn. Zodra de banden weer gewisseld moeten worden, belt u voor een afspraak en het wordt geregeld.

Gladde banden? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht!

Wasstraat

Wij beschikken over een eigen wasstraat. Na reparatie wordt elke auto altijd weer spik en span afgeleverd. Maar mocht uw auto op een ander tijdstip een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken, dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze wasstraat.
Vraag bij de receptie naar de diverse mogelijkheden!

Openingstijden van de wasstraat zijn:

Maandag t/m vrijdag:
08.00 – 18.00 uur
Zaterdag:
10.00 – 12.00 / 13.00 – 1500 uur

Impressie van ons bedrijf

Onderstaande fotogalerij geeft een goede indruk van ons bedrijf. Naast de expertiseruimte, beschikken wij over diverse hallen waar de auto’s ge(de)monteerd, hersteld en uitgelijnd worden, diverse cabines waar de auto’s hersteld en voorbewerkt worden en meerdere aparte spuitcabines waarin de auto’s gespoten worden. Ook is een aparte tectyleerruimte aanwezig waar de auto’s kunnen worden getectyleerd na herstel.