Welkom op de site van Autoschade Markerink B.V.! Wij zijn een universeel autoschadeherstelbedrijf dat sinds 1979 gevestigd is aan de Parallelweg 33 te Neede. Dat is in 2019 alweer 40 jaar! Onze werkzaamheden zijn zeer divers.

Wij herstellen schades aan alle merken voertuigen uit elk marktsegment en repareren voor alle verzekeraars. Wij zijn gecertificeerd volgens de Focwa (Hiqure) normen. Ook als u WA of WA+ verzekerd bent, helpen wij u graag bij het verhalen van de schade bij de tegenpartij.

Na reparatie geven wij 4 jaar garantie op de gespoten delen volgens de normen van Focwa.

Autoschade Markerink B.V. beschikt over het Branchecertificaat Totaalherstel voor Autoschade. Hiermee voldoen wij aan alle actuele uitrustings- en opleidingseisen. Tevens is hiermee het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen beginsel binnen onze onderneming geborgd. 

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Uitgelicht

Vacature: plaatwerker/autoschade- hersteller

Vacature: plaatwerker/autoschade- hersteller

Wij zoeken een plaatwerker/autoschadehersteller Ben jij iemand die ervaring heeft als plaatwerker en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan is Autoschadebedrijf Markerink B.V. in Neede echt iets voor jou! Bedrijfsprofiel:Autoschadebedrijf Markerink is al ruim 40 jaar een...

Lees meer
Focwa MVO certificaat

Focwa MVO certificaat

FOCWA heeft ons bedrijf ook gecertificeerd voor MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Hier zijn we als ‘groen’ bedrijf natuurlijk erg blij mee.

Lees meer
!! Te Koop !! VW Polo

!! Te Koop !! VW Polo

Deze fraaie Volkswagen Polo is bij ons te koop! Bouwjaar 19-02-2016, type 1.0 Blue Motion Edition, 5 deurs, handgeschakeld en met een kilometerstand van 95.290 km. Vraagprijs € 11.500,-.

Lees meer