Vacatures: (leerling) plaatwerker/autoschade- hersteller

Wij zoeken een plaatwerker/autoschadehersteller of leerling

Ben je een leerling plaatwerker? Wij helpen je graag verder met je opleiding! Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Ben jij iemand die ervaring heeft als plaatwerker en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan is Autoschadebedrijf Markerink B.V. in Neede echt iets voor jou!

Bedrijfsprofiel:
Autoschadebedrijf Markerink is al ruim 40 jaar een universeel schadeherstelbedrijf. Wij herstellen schades aan alle merken en voor alle verzekeringsmaatschappijen. Het complete herstel van de schade, inclusief uitlezen, kalibreren, vacumeren en vullen van airco;s wordt in eigen beheer gedaan.

Jouw werkzaamheden:
Als plaatwerker bestaan je werkzaamheden uit het zelfstandig uitvoeren van de- en montagewerkzaamheden, het herstellen van plaatwerk, het uitlijnen van auto’s en het vervangen van ruiten, inclusief het kalibreren ervan. Een stukje voorbewerking voor de spuiterij behoort ook tot je taken.

Wat vragen wij van je?
* Je bent fulltime beschikbaar, maar parttime is ook bespreekbaar
* Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als plaatwerker/autoschadehersteller
* Als je in het bezit bent van het diploma AST en ADAS is dat een pré
* Je werkt nauwkeurig en zelfstandig

Wat bieden wij jou?
* Een salaris conform CAO passend bij je diploma’s en werkervaring
* Opleidingsmogelijkheden
* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
* Een leuke en afwisselende baan
* Een prettige werksfeer in een klein team

Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar info@autoschade-markerink.nl. Maar je mag ook langskomen om direct kennis te maken of telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0545-292649.